Cserép Máté honlapja


Gyorslinkek: tartalom, navigáció.


Oktatás » Témakiírások » BSc szakdolgozat

Verziókezelt beadandó menedzsment webalkalmazás fejlesztése

A feladat egy olyan online felület létrehozása, amelyen keresztül lehetőség nyílik egyetemi kurzusok - elsősorban programozási jellegű - beadandóinak verziókezelt formában történő menedzselésére.
Az implementációt a TMS beadandó-kezelő rendszer bővítéseként kell elkészíteni. A webalkalmazás nyújtson lehetőséget a hallgatóknak a részükre kiírt beadandó feladatokrea megoldások feltöltésére, amelyeket egy verziókezelő motor (pl. Git) integrált felhasználásával kövessen. A hallgatóknak legyen lehetősége a verziókezelt tárolót közvetlenül is elérni, azonban a megvalósítás során ügyelni kell a beadandó-kezelő rendszer határidőinek ellenőrzésére is. A program emellett nyújtson lehetőséget a feltöltött (vagy beküldött) megoldások tartalmának böngészésére mind a hallgatók, mind az oktatók számára.

A program implementálása PHP nyelven, objektum orientált módon, MVC architektúrában, Yii keretrendszer felhasználásával, relációs adatbázisban történő adattárolással kerül megvalósításra az assignment.elte.hu beadandó-kezelő portál bővítéseként.