Cserép Máté honlapja


Gyorslinkek: tartalom, navigáció.


Oktatás » Témakiírások » BSc szakdolgozat

Beadandó kezelő webalkalmazás plágiumellenőrző moduljának fejlesztése

Egy elsődlegesen programozási feladatok menedzselésére szolgáló beadandó kezelő rendszer fontos funkciója, hogy az alkalmazás a beadott megoldásokon másolás-ellenőrzést is végre tudjon hajtani.

A feladat a kari projekt keretében fejlesztett TMS beadandó-kezelő rendszer integrációja több plágiumkereső szolgáltatással. Az implementációt a kari projekt keretében fejlesztett TMS beadandó-kezelő rendszer bővítéseként kell elkészíteni. A webalkalmazás nyújtson lehetőséget az oktatóknak a beküldött hallgatói megoldások másolásellenőrzésére. Ennek keretében az oktató a hallgatói megoldások között szűrhet a kurzus, a csoport, a beadandó feladat és a hallgatók neve szerint is. Legyen lehetőség a beküldött megoldásokat több szemeszterből is kiválasztani, így korábbi megoldásokkal is összevetni az aktuálisakat.
Maga a plágiumkeresés implementálása nem része a szakdolgozati témának, hanem legalább 2 külső eszköz (MOSS, JPlag) integrálásával valósítandó meg: az oktatónak legyen lehetősége kiválasztani a használni kívánt eszközt és megadni annak fontosabb konfigurációs paramétereit.

A program implementálása PHP nyelven, objektum orientált módon, MVC architektúrában, Yii keretrendszer felhasználásával, relációs adatbázisban történő adattárolással kerül megvalósításra a tms.inf.elte.hu beadandó-kezelő portál bővítéseként.